Eurobasket

Τζόρτζεβιτς: «Δεν έχουμε δείξει όλες τις δυνατότητές μας»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αν και δήλωσε ευχαριστημένος με την πορεία της Σερβίας πρόσθεσε λίγο πριν τον τελικό με τη Σλοβενία πως η ομάδα του δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων της στο Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλή δουλειά και αξίζουμε που είμαστε εδώ. Δεν παραλείπω ποτέ να μιλήσω για το πόσο σοβαρά και επαγγελματικά δουλεύουν όλοι οι παίκτες από την πρώτη μέρα και η πρόκριση στον τελικό είναι η επιβράβευση για όλους. Έχουμε δείξει ένα μέρος των δυνατοτήτων μας, αλλά όχι όλες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να παίξουμε και πάλι καλή άμυνα, όπως στον αγώνα με τη Ρωσία. Οι τίτλοι κερδίζονται με καλή άμυνα. Η Σλοβενία δικαιούται να βρίσκεται στον τελικό, παίζει καταπληκτικά, έχει εξαιρετική καθοδήγηση και μεγάλο ενθουσιασμό, εντός γηπέδου αλλά και στην κερκίδα. Θα πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν γρήγορα, όπως συνέβη απέναντι στην Ισπανία», ανέφερε ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για τον τραυματισμό του Στέφαν Γιόβιτς, ο «Σάλε» είπε: «Έβγαλε μια μαγνητική, που δεν έδειξε κάτι σοβαρό. Μου είπε πως θέλει να παίξει και πως μπορεί να αγωνιστεί. Πονά ακόμη, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε έτοιμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x